Proef de Passie: Maak Zelf een Verleidelijke Pornstar Martini in 5 Eenvoudige Stappen!

Proef de Passie: Maak Zelf een Verleidelijke Pornstar Martini in 5 Eenvoudige Stappen!

Duik in de wereld van verleidelijke cocktails met ons heerlijke recept voor de Pornstar Martini. Ontdek de perfecte balans van vanille, passievrucht, en limoen in deze sensationele drank. Volg onze eenvoudige stappen en geniet van deze iconische cocktail in het comfort van je eigen huis.

Recept - Pornstar Martini in 5 stappen

Stap 1: Voorbereiding van de Ingrediënten Verzamel de benodigdheden voor één cocktail: 25 ml vanille vodka, 25 ml passievrucht likeur (zoals Passoa), 50 ml passievruchtsap, 1 barlepel vers limoensap, 1 eetlepel eiwit van een ei, ijsblokjes en voor de finishing touch, een halve passievrucht.

Stap 2: Eigeel Scheiden Breek het ei en scheid het eigeel van het eiwit.

Stap 3: Mixen in de Cocktailshaker Voeg de vanille vodka, passievrucht likeur, passievruchtsap, limoensap en het eiwit toe aan de cocktailshaker. Voeg enkele ijsblokjes toe voor die perfecte koelte.

Stap 4: Shake it Up! Schud de cocktailshaker krachtig gedurende ongeveer 15 seconden. Het doel is om de ijsblokjes te breken en een subtiele schuimlaag te creëren voor die extra textuur.

Stap 5: Geniet Haal de bovenste deksel van de shaker en schenk de heerlijke mix in een koel Martini glas. Als finishing touch leg je de halve passievrucht in het glas.

Conclusie

Met slechts vijf eenvoudige stappen kun je nu zelf een perfecte Pornstar Martini maken. Geniet van de mix van smaken en trakteer jezelf op een onvergetelijke cocktailervaring. Proost op passie en genot!

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar