• <16 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • 4.9/5 reviewscore
  • Kies bewust: kwaliteit & duurzaam

Benieuwd naar een cocktail workshop? Bekijk onze tips

Ben je op zoek naar een leuke en interactieve activiteit voor een speciale gelegenheid? Een cocktailworkshop is de perfecte keuze! Het biedt niet alleen de kans om heerlijke cocktails te leren maken, maar ook om samen plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te ontdekken. In deze blog delen we enkele handige tips voor het organiseren van een geslaagde cocktailworkshop, met Shake & Serve Amsterdam als de absolute aanrader in Nederland.

Lees meer »

Top 9 cocktail bars in Nederland

De Nederlandse cocktailscène bloeit en er zijn tal van cocktail bars te vinden die opvallende en unieke drankjes serveren. Of je nu op zoek bent naar een trendy speakeasy, een intieme gin-bar of een vintage-inspireerde lounge, er is voor ieder wat wils. Hier is een lijst met tien van de leukste en meest opvallende cocktailbars in Nederland, van Amsterdam tot Maastricht.

Lees meer »

Top 10 Martini Cocktails

Martini's zijn een klassieke cocktail die al jarenlang populair is bij mensen over de hele wereld. In Nederland zijn er een aantal specifieke Martini-varianten die extra populair zijn, en we hebben hier de top 10 voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van zoete cocktails of van een savory twist op de klassieke Martini, er is voor ieder wat wils. Lees verder om onze favoriete Martini-cocktails te ontdekken.

Lees meer »