Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Top 9 cocktail bars in Nederland

Top 9 cocktail bars in Nederland

De Nederlandse cocktailscène bloeit en er zijn tal van cocktail bars te vinden die opvallende en unieke drankjes serveren. Of je nu op zoek bent naar een trendy speakeasy, een intieme gin-bar of een vintage-inspireerde lounge, er is voor ieder wat wils. Hier is een lijst met tien van de leukste en meest opvallende cocktailbars in Nederland, van Amsterdam tot Maastricht.

Top 9 opvallende cocktailbars

  1. Rum Club, Utrecht - Deze bar is gespecialiseerd in rum-gebaseerde cocktails en heeft een uitgebreide selectie van de beste rum ter wereld.
  2. Hiding in Plain Sight, Rotterdam - Met een menu dat regelmatig wijzigt en zowel klassieke als creatieve cocktails bevat, is dit een must-visit bar.
  3. Tales & Spirits, Amsterdam - Deze speakeasy-stijl bar staat bekend om haar prachtig gecreëerde cocktails.
  4. Door 74, Amsterdam - Deze verborgen bar is alleen toegankelijk via een geheime deur en serveert enkele van de meest innovatieve cocktails van de stad.
  5. The Old Man, Rotterdam - Genoemd naar het boek van Ernest Hemingway, serveert deze bar klassieke cocktails met een moderne twist.
  6. Bar Benelux, Den Haag - Bekend om zijn Belgische bieren en Luxemburgse wijnen, biedt deze bar ook een selectie van expertly samengestelde cocktails.
  7. MR Mofongo, Groningen - Deze bar serveert Caribische-geïnspireerde cocktails en heeft een gezellige sfeer.
  8. Bar Wigbolt, Haarlem - Met een uitgebreide selectie van gin en een menu met zowel klassieke als originele cocktails, is dit een populaire bar in Haarlem.
  9. Mr. Smith, Maastricht - Gelegen in het hart van de stad, serveert deze bar verfijnde cocktails in een stijlvolle omgeving.

Panier

Plus de produits disponibles à l'achat